* Heb je een zoet-stofje naar keuze gevonden? Klik dan op het bestelknopje. Wil je meerdere artikelen, dan kun je deze op dezelfde manier toevoegen.
* Ben je klaar met winkelen, klik dan op je winkelmandje
* Vul het bestelformulier in en verzend.
* Binnen 48 uur (m.u.v. zaterdag en zondag) krijg je een bevestiging per mail. In deze mail staat het totaalbedrag van je bestelling en de betaalgegevens.
* Zodra de betaling op de rekening van ZOET-STOF is ontvangen, wordt je bestelling verstuurd.
* Als je een bestelling plaatst, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van ZOET-STOF.
 
Verzendkosten:
Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.
 
Voor de verzendkosten worden altijd de TNT tarieven gerekend. Brievenbuspost is meestal tot € 3,50. De verzendkosten voor een troostlapje zijn € 1,-. Als een pakketje niet door de brievenbus past zijn de kosten € 6,50. Verzekerd verzenden op aanvraag. ZOET-STOF kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermiste post.
Je kunt ervoor kiezen om je bestelling als cadeau te laten inpakken. Deze extra service kost € 1,00 per keer inpakken. Hiervoor krijg je wel een extra feestelijk en mooi ingepakt pakket.
Tip: Je kunt in het bestelformulier bij ‘bezorgadres’ ook het adres opgeven van iemand aan wie je de bestelling cadeau wilt doen. Je kunt mij dan ook een persoonlijke boodschap doorgeven die ik op een kaartje aan het cadeautje hang.